Dit kunnen we voor je doen

Wij zijn gespecialiseerd in heldere en begrijpelijke informatie en communicatie over leven met een (ernstige) ziekte en omgaan met gezondheidszorg. Hiermee kunnen we je helpen:

1. Content, redactie en uitgeefexpertise

Wil je als patiënten- of zorgorganisatie betrouwbare en toegankelijke content publiceren? Duidelijk, empathisch en herkenbaar geschreven? Professionele content die goed gelezen, gevonden en begrepen wordt?
We helpen je met de hele productie of met onderdelen. Zo ben je maximaal betrokken en kost het je minimale inspanning.
Of je huurt ons in als je tijdelijk wat extra handen nodig hebt. Bijvoorbeeld om een (communicatie)project op poten te zetten of ter versterking van de (web)redactie.

Wat maken we zoal?

We maken, publiceren en verspreiden allerlei media over zorg en ziek-zijn. Een informatief boek bijvoorbeeld. Of een aantrekkelijke website, een inspirerend ledenblad of publieksmagazine. En ook een goed gelezen (e-mail)nieuwsbrief, een redactioneel (online) artikel en nog meer.

> Onze uitgaven
> Kennismaken? Mail Sandra voor een (telefonische) afspraak

2. Kant-en-klare boeken, bladen en websites

Wil je gebruikmaken van kant-en-klare boeken of magazines met deskundige, betrouwbare informatie en inspiratie over diverse onderwerpen? Bewezen en betaalbaar. We hebben diverse boeken en magazines die je met korting kunt inkopen (vanaf 30 stuks).

> Onze boeken en magazines 

Je bereik vergroten?

Zoek je naar manieren om met behulp van onze media meer traffic te genereren om meer patiënten, naasten en professionals te bereiken? Dan kunnen we je helpen met gesponsorde content in print en online.

> Offerte aanvragen? Meer weten? Mail Sandra!

3. Coproductie: samen uitgeven

Wil je je deskundigheid inzetten om een gezamenlijke uitgave te realiseren? Dat kan in coproductie met ons. Dat betekent dat we samen een boek of (online) magazine realiseren waar we beide in geloven. Jij draagt zorg voor betrouwbare onderwerpen en input. Wij gaan aan de slag met een concept, content en realisatie.
Dit aanbod is met name geschikt voor (zorg-)organisaties, patiëntenverenigingen, beroepsverenigingen of stichtingen die hun expertise willen delen in een professionele uitgave.

> Meer weten over coproductie? Vraag het Sandra

Van…
creatief concept tot deurmat of mailbox
lekker leesbare kop tot contentcreatie
vormgeving tot drukwerk
publiciteit en promotie tot exploitatie

4. En verder…

Heb je een goed idee voor een boek?

Ben je auteur en heb je een goed idee voor een boek dat je zelf zou willen uitgeven, maar kom je er niet nog niet helemaal uit? Mis je net dat ene bouwsteentje nog? En kun je een beetje hulp gebruiken? Wij ondersteunen je graag op één of meerdere vlakken, bijvoorbeeld eindredactie, vormgeving, druk, promotie of verkoop? En we denken graag met je mee, als je boek past binnen ons portfolio.

Of wil je bloggen?

Ben je professional in de zorg of ervaringsdeskundige en wil je bloggen over je ervaringen met zorg en ziek-zijn? We staan open voor samenwerking met (beginnende) auteurs. Voorwaarde is dat je schrijft over leven met een ziekte en/of omgaan met gezondheidszorg vanuit ervaring of deskundigheid.

> Meld je aan en mail Sandra