Effectief bereik patiënten, naasten en zorgverleners

Vind je het ook zo lastig om patiënten, naasten en zorgverleners te bereiken met begrijpelijke en toegankelijke informatie? Heb je een ingewikkeld verhaal te vertellen, maar weet je niet hoe? Ben je op zoek naar een zorguitgever die boeken, bladen en websites maakt, die echt worden gelezen door patiënten, naasten en zorgverleners én die beklijven? Zoek je naar effectief bereik van patiënten, naasten en zorgverleners? Wil jij voor jouw organisatie ook media die informatief én inspirerend zijn? Ben je op zoek naar samenwerking met een zorguitgever?

Effectieve boeken, bladen, websites en social media voor patiënten, mantelzorgers en zorgverleners zijn onze specialiteit als zorguitgever. Onze media zijn inspirerend én informerend, effectief en toegankelijk. Zodat je zelf bezig kunt zijn met de inhoud.

“Wij hebben het als onze missie gemaakt ervoor te zorgen dat iedereen een waardevol en zinvol leven kan leiden. Ook als je langdurig ziek bent. Dit doen we door begrijpelijke en toegankelijke informatie & inspiratie te bieden.”

  • Jij richt je op de inhoud, wij vertalen de inhoud naar prikkelende content
  • Effectief bereik patiënten, naasten, mantelzorgers en/of zorgverleners
  • Jouw media zijn effectief én informeren & inspireren, omdat wij in de huid van de patiënt, naasten en/of zorgverlener kruipen
  • Vertel ons je verhaal en wij bedenken met welke content en via welke media je verhaal het beste over komt.
  • Wij vertalen een lastig verhaal naar begrijpelijke en toegankelijke taal
  • Samenwerken met een zorguitgever

Samenwerkingspartners

De afgelopen jaren hebben we tientallen magazines gemaakt, duizenden patiënten, naasten en zorgverleners bereikt, diverse websites en social media kanalen ontwikkeld en dagelijks content op maat gemaakt. En dat allemaal over zorg + ziek zijn voor patiënten, naasten en zorgverleners. Dit hebben we o.a. gedaan met: de Regionale Netwerken Palliatieve Zorg, NVN, V&VN Oncologie, ZonMw, Dela, E-pal.nl, DVN, Takeda, De Hart en Vaatgroep etc.

Gratis proefpakket
Vraag gratis en geheel vrijblijvend een proefpakket aan. Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent en je ontvangt binnen drie dagen een pakket op maat.

Proefpakket aanvragen

Effectief bereik patiënten, naasten en zorgverleners
Hoe gaat het met je?
Effectief bereik patiënten, naasten en zorgverleners
Ja dokter, nee dokter.
Oncologica

 

 

 

 

 

 

Effectief bereik patiënten, naasten en zorgverleners
Pal voor u -magazine    
effectief bereik patiënten, naasten en zorgverleners
Reinier & Suzi                
Wat kun je doen als je pijn hebt?

 

 

 

 

 

 


Wat als je je leven verliest?

Notities over het einde van mijn leven