Hoe kan ik nu verder? De zin van het leven na een groot verlies

Binnenkort verkrijgbaar

Wanneer je een groot verlies meemaakt (en dat overkomt iedereen wel een keer), wordt je leven overhoop gehaald. Vaak ga je als vanzelf ook nadenken over de betekenis van je eigen bestaan. Wat is voor mij de zin van het leven? Heb ik wel de juiste keuzes gemaakt? Voor wie ben ik van betekenis? Vragen waar je niet zomaar een antwoord op hebt.

Waarom dit boek?

Hoe kan ik nu verder? informeert, inspireert, geeft handvatten en tips over levensvragen en zingeving bij ingrijpende verlieservaringen. Het boek helpt je een nieuwe balans te vinden als je leven op de kop staat en je even niet weet hoe je verder moet. Daarbij is er speciale aandacht voor de geestelijk verzorger, die gespecialiseerd is in zingeving en levensvragen.
Auteurs: Annemarie van Bergen en Theone Joostensz

‘Ik begon te twijfelen aan de zin van het leven. Wat doe ik hier eigenlijk? Wie heeft me nodig?’

– Henny in Hoe kan ik nu verder?

Samen met

De uitgave is gemaakt in samenwerking met VGVZ (Vereniging van Geestelijk Verzorgers) en Agora

Met zorg leven

Hoe kan ik nu verder? De zin van het leven na een groot verlies is een uitgave in de reeks Met zorg leven. Met zorg leven gaat over leven met (ernstige) ziekte en omgaan met zorg. Over al die psychische, sociale, communicatie-onderwerpen waar je dagelijks mee te maken hebt. Met zorg leven neemt je serieus en helpt je gezond omgaan met ziekte.

Lees ook het online magazine metzorgleven.nl

Bestellen

Hoe kan ik nu verder? De zin van het leven na een groot verlies kost €15 is vanaf medio november te koop in de webshop en op Bol.com.

Reserveer alvast een exemplaar en betaal geen verzendkosten!
Mail je bestelling je bestelling naar Metzorgleven@uitgeverijzezz.nl