Metzorgleven.nl, gezond omgaan met zorg en ziekte

Metzorgleven.nl is het online magazine over leven met een (ernstige) ziekte en omgaan met zorg. Over al die psychische, sociale, communicatie-onderwerpen waar je dagelijks mee te maken hebt. Metzorgleven.nl helpt je gezond omgaan met ziekte en neemt je serieus.

Gezond omgaan met zorg en ziekte

Metzorgleven.nl is een initiatief van Sandra Rijnen en Annemarie van Bergen. Via het online magazine Metzorgleven.nl delen ze betrouwbare kennis en herkenbare ervaringen over leven met (ernstige) ziekte en omgaan met zorg. Of je nu zelf een (ernstige) ziekte hebt, partner, familie of vriend bent of werkt in de zorg.

Ben je geïnteresseerd?

Begin hier met lezen

Op de hoogte blijven?

Wil je elke maand de nieuwste informatie, inspiratie en tips over leven met ziekte en omgaan met zorg ontvangen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. 

En volg metzorgleven.nl op facebook, instagram, twitter

Wil je bloggen over omgaan met zorg en ziekte?

Als ervaringsdeskundige of zorgprofessional je kennis delen en schrijven over je ervaringen. Je bent welkom! Laat het ons hier weten.

Wil je samenwerken met Metzorgleven.nl?

Werk je bij een (zorg-/patiënten)organisatie en wil je samenwerken met Metzorgleven.nl?  Neem voor de mogelijkheden contact op met Sandra Rijnen via dit contacformulier. Of mail naar sandra@uitgeverijzezz.nl of bel (024) 711 42 49.