Wilsverklaring: Zo denk ik erover

Mijn wilsverklaring voor zorg en behandeling in de toekomst

In mijn wilsverklaring Zo denk ik erover zijn alle belangrijke keuzes voor afscheid, zorg en behandeling in de toekomst overzichtelijk bij elkaar gebracht.

In dit boekje kun je drie wilsverklaringen invullen: zorgverklaring, niet-reanimeerverklaring en/of euthanasieverklaring. Dankzij de voorgedrukte antwoordmogelijkheden vergeet je geen belangrijke onderwerpen en kun je aankruisen wat bij je past.

Zo denk ik erover is de vernieuwde uitgave van het eerder verschenen Notities over het einde van mijn leven.

De wilsverklaring is verkrijgbaar in de webwinkel

Meer Pal voor u

Ongeneeslijk ziek, en dan? Pal voor u geeft patiëntenvoorlichting over palliatieve zorg, zie www.palvooru.nl. Of kijk voor een overzicht van alle uitgaven van Pal voor u in de webwinkel


Reacties

‘Dit boekje helpt je met informatie om je gedachten en wensen te ordenen en te bespreken. Ook kun je belangrijke zaken voor later (of eerder) vastleggen. Zonder zo’n hulpmiddel weet je niet goed waar te beginnen, dit geeft een concreet handvat. Ik heb het boekje besproken en ingevuld met mijn ernstig zieke vriendin. Daarna zijn we naar haar huisarts gegaan om de zorgverklaring in haar medisch dossier te laten opnemen, zodat bekend is wat ze wil. Het hielp mijn vriendin enorm (en mij ook).’ M.A.F. Wan via bol.com.

‘Mooie lay-out, overzichtelijk, rustige kleuren. Inhoudelijk goed gestructureerd en goed te begrijpen.’
Marian Kessels, Netwerk Palliatieve Zorg Noord-Limburg

‘Ik vind het een mooi en compleet boekje en ik zou het zeker aanbevelen om het aan patiënten en naasten aan te bieden. Zeker nu i.v.m. Corona is het weer gebleken hoe belangrijk het is om je wensen op te schrijven. Dit boekje is een prettig hulpmiddel daarvoor.’ Kristel Menssink, Netwerk Palliatieve Zorg Gooi en Vechtstreek