Ongeneeslijk zieke Anne-Marie helpt WensAmbulance Brabant met benefietuitgave

Anne-Marie van Orsouw heeft uitgezaaide borstkanker. Daar blogt ze over op metzorgleven.nl. Haar blogs zijn nu gebundeld in ‘Ik vecht niet tegen kanker, maar vóór mijn horizon’.

Anne-Marie focust zich niet alleen op de ellende die haar ziekte veroorzaakt, maar juist ook op de mooie dingen. Ze blogt over de angst om dood te gaan en de allesoverheersende eenzaamheid. Maar ook over tevreden zijn met wat je hebt en als het maar gezellig is…

Moment van geluk

Haar blogs zijn nu gebundeld in het schrift ‘Ik vecht niet tegen kanker, maar vóór mijn horizon’. Het is Anne-Maries vurige wens om met deze benefietuitgave een flink geldbedrag in te zamelen voor WensAmbulance Brabant. De 150 vrijwilligers van WensAmbulance Brabant vervullen de laatste wens van ongeneeslijk zieke medemensen die dat niet meer op eigen kracht kunnen. Anne-Marie: “WensAmbulance Brabant maakt een van de laatste momenten van geluk mogelijk. Juist in coronatijd is dat erg waardevol. Dat is niet in woorden uit te drukken.”

Kanker draag je niet alleen

Ter gelegenheid van Wereldkankerdag, elk jaar op 4 februari, hoopt Anne-marie dat zoveel mogelijk mensen haar helpen om haar wens in vervulling te laten gaan. Dit jaar staat Wereldkankerdag in het teken van corona. Anne-Marie: “Ik merk dat steeds meer mensen zich nu realiseren hoe belangrijk het is om samen te zijn en niet eenzaam te sterven. Kanker draag je niet alleen, ook niet in coronatijd.”

Help mee en steun WensAmbulance Brabant

Steun WensAmbulance Brabant en bestel hier de benefietuitgave >>

Met de opbrengst laat WensAmbulance Brabant de laatste wens in vervulling gaan van mensen die ongeneeslijke ziek zijn. Want niemand mag eenzaam sterven.