In de pers: LEVEN! magazine

LEVEN! magazine

Twee van onze uitgaven zijn te vinden in het nieuwe lentenummer van LEVEN! magazine voor de regio Utrecht.

Zowel het notitieboek Notities over het einde van mijn leven als het invulboek Vriendenboek voor ziekenbezoek worden genoemd in de veertiende editie van het lifestylemagazine. De uitgaven passen mooi binnen het thema van deze editie, ‘Leven & Dood’, omdat ze op een persoonlijke manier kunnen bijdragen aan het communiceren met dierbaren over het leven, ziek zijn en het einde van het leven.

Dit ziet er als volgt uit (klik op de afbeelding voor ware grootte):

Over LEVEN! magazine
LEVEN! magazine is een regionaal glossy magazine dat vier keer per jaar verschijnt met een oplage van 15.000 exemplaren per regio. Volgens één en dezelfde formule maar met een individuele werkwijze, inhoud en uitstraling wordt er een LEVEN! magazine uitgegeven in de regio Leiden, de regio Den Haag en de regio Utrecht. De lifestyle glossy is bedoeld voor iedereen die in de regio woont en werkt en verhaalt over een breed scala aan onderwerpen. Verhalen voor en door zowel particulieren als ondernemers.

LEVEN! magazine regio Utrecht wordt verspreid in: Utrecht, Baarn, Breukelen, Bunnik, De Bilt, Driebergen, Houten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Vianen, Woerden, Zeist.

Bezoek de website

Weten waar we nog meer zijn opgemerkt? Bekijk de pagina In de pers.