Over Zezz

Wij zijn Uitgeverij Zezz. Een kleine uitgeverij die het haar missie heeft gemaakt ervoor te zorgen dat iedereen een waardevol en zinvol leven kan leiden, ook als je ernstig ziek bent. Hier staan en gaan we voor.

De helft van de Nederlanders heeft een chronische ziekte. Als je ziek bent, drukt de maatschappij al snel een slachtofferstempel op je. De ziekte wordt dan iets waar je tegen moet strijden. Door onze jarenlange ervaring in werken met en voor de zorg hebben we gezien dat dat niet gemakkelijk is. Het gaat voornamelijk over de dingen die je niet meer kunt en niet meer moet doen. Wij pakken het daarom anders aan.

Als sociaal ondernemers staan wij voor het inspireren tot een positief en zinvol leven. Dit doen we door middel van de vernieuwende uitgaven die we maken. Op deze manier delen we informatie en ervaringen, en helpen we zieken en hun omgeving om de touwtjes in handen te nemen over hun eigen waardevolle leven. Zo veranderen we ‘strijden tegen’ in ‘leven met,’ omdat iedereen ondanks alles een fijn leven verdient.

Positief, hoopvol & vernieuwend.

‘Strijden tegen’ wordt ‘leven met’

Meer weten over onze uitgaven, partners of heb je een vraag? Neem een kijkje op de rest van onze website of neem contact met ons op.