Wij zijn Uitgeverij Zezz. Een kleine uitgeverij. Wij maken, publiceren en verspreiden content over leven met ziek-zijn en omgaan met gezondheidszorg.

Onze content verschijnt in vele vormen: magazines, boeken, websites, nieuwsbrieven, social media. Online en op papier. Betrouwbaar en toegankelijk. Content voor mensen met een (chronische en/of ernstige) aandoening. En voor hun naasten, zoals familie en vrienden, zorgverleners en zorg- en patiëntenorganisaties.

Waarom samenwerken met ons?

+ Het bespaart je tijd en geld als je redactionele of uitgeefexpertise inhuurt

Door jouw kennis over zorg en ziek-zijn aan te vullen met onze uitgeefexpertise, combineren we het beste van twee werelden. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap echt beklijft bij de doelgroep die je voor ogen hebt.

+ Wij maken content die verder gaat

We weten hoe je lastige onderwerpen vertaalt naar toegankelijke, empathische en herkenbare content. We kennen de doelgroep en weten hoe deze benaderd  en gevonden wil worden. Soms is dat heel direct, soms is dat door juist tussen de regels door een boodschap te verwerken. Zo zorgen we voor professionele content die goed gelezen, gevonden en begrepen wordt.

+ We weten veel over leven met ziek zijn en omgaan met zorg

Of het nu gaat om goede zorg geven of ontvangen. Om taboes en communicatieproblemen. Of over omgaan met emoties of veranderende relaties. We zeggen altijd: ‘Je komt terug van de dokter, zit thuis op de bank en dan?’.

+ Wij denken mee over de promotie, verkoop en exploitatie

We maken niet alleen content. Meedenken over promotie, verkoop en exploitatie is onze tweede natuur. Als we mogelijkheden zien om samen (een deel van) de kosten terug te verdienen, dan  zullen we dat niet laten.

+ Van samenwerken worden we blij

We geloven dat je het beste resultaat krijgt door deskundigheid te bundelen, ook als de neuzen niet allemaal dezelfde kant op staan. We managen het proces zorgvuldig. Niet voor niets hebben we een uitgebreid netwerk in de zorg, werken we met ervaringsdeskundigen en hebben we een grote pool aan ervaren makers, zoals journalisten, vormgevers en fotografen.  Zo maken we betrouwbare informatie.

+ Service staat voorop

Wij gaan altijd dat ene stapje verder om een nog niet iets beter resultaat te krijgen. Geen uurtje-factuurtje, maar een faire prijs voor een project met resultaat.

Wel je meer weten? Mail of bel Sandra voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via sandra@uitgeverijzezz.nl of 024- 711 42 49.