Onze partners

Uitgeverij Zezz over zorg + ziek zijn maakt media die je raken over onderwerpen die ertoe doen. Mooi om naar te kijken, zinnig om te lezen. Dit doen we in samenwerking met verschillende organisaties:

Netwerken Palliatieve Zorg

Samen met de regionale Netwerken Palliatieve Zorg staan we mede aan de wieg van het landelijke Pal voor u. Pal voor u deelt informatie en ervaringen over palliatieve zorg met patiënten en naasten, via magazines, (thema)boekjes, social media (Twitter en Facebook) en de website Palvooru.nl.

Nierpatiënten Vereniging Nederland, Diabetesvereniging Nederland & Hart & Vaatgroep

Nierschade, diabetes en hart- en vaatziekten hebben veel met elkaar te maken. De aanwezigheid van de ene ziekte vergroot de kans op het optreden van de andere ziekte. Samen met de Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN), Diabetesvereniging Nederland (DVN) en de Hart & Vaatgroep hebben we hierover een magazine vol tips, adviezen, interviews en weetjes gemaakt: Reinier&Suzi.
Eerder maakten met NVN al het wachtkamermagazine Reinier over leven met een (beginnende) nieraandoening.

V&VN Oncologie

Vier keer per jaar maken wij in samenwerking met V&VN Oncologie het tijdschrift Oncologica. Dit is het tijdschrift voor oncologieverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten oncologie.

En ook voor…..

Ook maken we content voor o.a. ZonMw, Agora, NFK, Coalitie van Betekenis tot het Einde, VPTZ, e-pal, Jouwlaatstelevensfase.nl, Stichting Stem, Vereniging van Allergiepatiënten, patiëntenverening Ehlers Danlos, De Nationale Vereniging voor Fibromyalgie-patiënten.

Meer weten?

Wil je weten wat Uitgeverij Zezz voor jouw organisatie kan betekenen? Lees verder ->

Of bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek met Sandra. T 06 12 83 40 18 / E sandra@uitgeverijzezz.nl