Onze partners
doodles boeken

Uitgeverij Zezz over zorg + ziek zijn maakt media die je raken over onderwerpen die ertoe doen. Mooi om naar te kijken, zinnig om te lezen. Dit doen we in samenwerking met verschillende organisaties:

Netwerken Palliatieve Zorg
Samen met de regionale Netwerken Palliatieve Zorg staan we mede aan de wieg van het landelijke Pal voor u. Pal voor u deelt informatie en ervaringen over palliatieve zorg met patiënten en naasten, via magazines, (thema)boekjes, social media (Twitter en Facebook) en de website Palvooru.nl.

Nierpatiënten Vereniging Nederland, Diabetesvereniging Nederland & Hart & Vaatgroep
Nierschade, diabetes en hart- en vaatziekten hebben veel met elkaar te maken. De aanwezigheid van de ene ziekte vergroot de kans op het optreden van de andere ziekte. Samen met de Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN), Diabetesvereniging Nederland (DVN) en de Hart & Vaatgroep hebben we hierover een magazine vol tips, adviezen, interviews en weetjes gemaakt: Reinier&Suzi.
Eerder maakten met NVN al het wachtkamermagazine Reinier over leven met een (beginnende) nieraandoening.

V&VN Oncologie
Vier keer per jaar maken wij in samenwerking met V&VN Oncologie het tijdschrift Oncologica. Dit is het tijdschrift voor oncologieverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten oncologie.

Meer weten?zezz-doodle-lamp
Wil je weten wat Uitgeverij Zezz voor jouw organisatie kan betekenen? Sandra kan je er meer over vertellen.
T 06 12 83 40 18 / E sandra@uitgeverijzezz.nl