Hulpgids: je veerkracht vergroten

EUR 8,50

Hulpgids: Je veerkracht vergroten

Veerkracht is de kracht om met veranderingen en tegenslag om te gaan. Als je ongeneeslijk ziek bent, helpt dit je voldoening uit het leven te halen, ondanks alle beperkingen. De Pal voor u-hulpgids helpt je om je veerkracht te vergroten. Want meer veerkracht is iets dat we allemaal kunnen leren.

Met (ervarings)deskundige ervaringen en tips:

‘Je niet uit het veld laten slaan is een keuze’

Ervaringsdeskundigen Mirjam en Hans vertellen hoe zij dat doen: jezelf aanpassen aan nieuwe situaties en genieten van alles wat nog wel kan.

‘Voor mij is veerkracht het geloof in je eigen vermogen om het goede te doen’

Cabaretière, zangeres en actrice Karin Bloemen vertelt openhartig over haar moeilijke jeugd en hoe ze mede dankzij haar veerkracht het geluk vond.

‘Veerkracht vergroten begint met vragen stellen aan jezelf’

Zingevingsdeskundige Erik Olsman, oncologiecoach Greet de Keuning en verpleegkundig expert palliatieve zorg Fokke Vreeken leggen uit hoe je je veerkracht kunt vergroten en daarmee je kwaliteit van leven.

 

Categorieën: ,

Beschrijving

Over Pal voor u

Het landelijk platform Pal voor u geeft betrouwbare informatie over omgaan met ongeneeslijke ziekte en palliatieve zorg. De Pal voor u-uitgaven (magazinesthemaboekjeswilsverklaring) komen tot stand in nauwe samenwerking met veel betrokken, deskundige personen en organisaties.